Z historie zeleniny a rozkošná bolest
Populárně-naučná příručka je kulinářským pohledem do období české renesance. Neobvykle pojatá kuchařka je zaměřena na zeleninové pokrmy a ovoce. Autor nám, kromě pohledu do historie české kuchyně, předkládá i krátké povídky na kuchařské téma. Kniha je doplněna množstvím starých i současných receptů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 233 s. : il. ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Rodiče,
2004
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- ISBN
- 80-86695-50-6 (váz.)
Vybrat instituci:
Instituce
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
Knihovna města Mladá Boleslav
Knihovna města Plzně (aktuální záznam)
Knihovna Ústeckého kraje
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
Krajská knihovna v Pardubicích
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Městská knihovna Kladno
Městská knihovna Lovosice
Městská knihovna Most
Městská knihovna v Českém Krumlově
Městská knihovna v Praze
Moravská zemská knihovna v Brně
Národní knihovna ČR
Souborný katalog ČR
Středočeská knihovna v Kladně
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
Vědecká knihovna v Olomouci