Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce
Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. Fermentovaná zelenina, nápoje, mléčné výrobky a dokonce i maso to vše si můžete bezpečně … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 199 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
- Vydáno
-
Praha :
Euromedia Group,
2021
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Esence
- Témata
- ISBN
- 978-80-242-7655-7
Instituce
- Chomutovská knihovna
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- K3 Bohumín - středisko KNIHOVNA
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov
- Knihovna města Plzně
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna a infocentrum v Dolním Bousově
- Městská knihovna Antonína Marka Turnov
- Městská knihovna Frýdek-Místek
- Městská knihovna Chrudim
- Městská knihovna Kladno
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna v Chebu
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Přerově (aktuální záznam)
- Městská knihovna ve Svitavách
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Šmidingerova knihovna Strakonice
- Vědecká knihovna v Olomouci