Vaříme s Helenou Růžičkovou : králičí, zaječí a krůtí speciality

To chci

Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - "Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejzdravější pro lidský organismus a bílé maso se podává nemocným a malým dětem."

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Helena Růžičková, 1936-2004
Další autoři
Antonín Stoják
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
175 s.
Vydáno
Třebíč : Rybníček, 2000
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
80-7268-110-9

:

Informace o knihovně

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.