Moderní řízení hotelového provozu
Příručka se soustředí na historický vývoj hotelnictví, na vysvětlení důležitých pojmů (např. hotel, Total Quality Managemen, destinační management), klasifikaci ubytovacích zařízení, základní legislativu z oblasti hotelnictví, základy hotelového managementu, organizační strukturu hotelu, hotelový marketing, přehled forem řízení … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 335 stran : ilustrace, 1 mapa ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
MAG Consulting,
2013
- Vydání
- Páté, zcela přepracované vydání
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 9788086724454
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
POBOCKA
|
DOSPELE
|
379.85 |