Evoluce českého jídla

To chci

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Christian Szabo, 1985-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
Vydáno
Praha: Argo, 2024
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-257-4443-7

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
641/642(091)