Jak připravit zeleninu

To chci

Rady pro výběr, nákup a uskladnění zeleniny. Způsoby přípravy (blanšírování, pyré, smažení, fritování, dušení)a doporučené nádoby. Recepty na přípravu jídel podle druhů zeleniny (listová, plodová, cibulová, tykvovitá, kořenová, řapíková atd.).

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Rose Elliot
Další autoři
Leona Horáková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
71 s. ; 18 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
Vyd. 1.
Edice
101 praktických rad
Témata
Popis jednotky
Název originálu: Cooking with Vegetables
Název originálu: Cooking with vegetables
Originál: Cooking with Vegetables
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7202-406-X
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad - Dospělé odd.
SKL 641