Jak připravit zeleninu
Rady pro výběr, nákup a uskladnění zeleniny. Způsoby přípravy (blanšírování, pyré, smažení, fritování, dušení)a doporučené nádoby. Recepty na přípravu jídel podle druhů zeleniny (listová, plodová, cibulová, tykvovitá, kořenová, řapíková atd.).
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 71 s. ; 18 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1999
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- 101 praktických rad
- Témata
- Popis jednotky
- Název originálu: Cooking with Vegetables
Název originálu: Cooking with vegetables
Originál: Cooking with Vegetables - Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7202-406-X
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: