Zmrazené potraviny v průmyslu a domácnosti

To chci

Způsoby manipulace se zmrazenými potravinami a předpisy na přípravu pokrmů z těchto potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Další autoři
Jitka Horáčková
Bohuslava Nosková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
263 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Avicenum, 1988
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstříky

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad - Dospělé odd.
SKL 640
Absenčně
Načítá se…
Sklad - Dospělé odd.
SKL 640