Thajská kuchyně : [praktická kuchařka krok za krokem]
Tato kuchařka zahrnuje ve svých jednotlivých kapitolách thajské pokrmy vhodné prakticky k jakékoli příležitosti: najdete zde předkrmy, polévky, saláty, drůbež, zeleninu, ryby, dezerty a také bohatě ilustrovanou sekci, která vás seznámí se základními ingrediencemi thajské kuchyně.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 256 s. : il. ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Svojtka & Co.,
2006
- Vydání
- České vyd. 1.
- Edice
- Ilustrovaná encyklopedie
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
Obsahuje barevné fotografie
Název originálu: The cook's encyclopedia of Thai cooking - Bibliografie
- Rejstřík: s. 64
- ISBN
- 80-7352-417-1