Thajská kuchyně : [praktická kuchařka krok za krokem]

To chci

Tato kuchařka zahrnuje ve svých jednotlivých kapitolách thajské pokrmy vhodné prakticky k jakékoli příležitosti: najdete zde předkrmy, polévky, saláty, drůbež, zeleninu, ryby, dezerty a také bohatě ilustrovanou sekci, která vás seznámí se základními ingrediencemi thajské kuchyně.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Judy Bastyra
Další autoři
Johana Martinová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : il. ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., 2006
Vydání
České vyd. 1.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje barevné fotografie
Název originálu: The cook's encyclopedia of Thai cooking
Bibliografie
Rejstřík: s. 64
ISBN
80-7352-417-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Výměnný fond - Znojmo
VF 641.5