Ájurvédské recepty pro zdraví
Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této kuchařce najdete originální recepty kombinující principy vaření podle ájurvédské medicíny a středomořské stravy. Chutné pokrmy jsou natolik jednoduché, že je rychle zvládnou i kuchaři-začátečníci, a pokročilí … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 189 s. : il. (barev.) ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Eminent,
2010
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-7281-402-2 (váz.)
- Vazba
- N 641
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Dostupné v prostorách NK ČR | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |