Vaření. [Díl] 3
Další svazek seznamuje dívky a mladé ženy se základními druhy potravin, které potřebují k přípravě pokrmů. Jsou to tuky, brambory, zelenina, luštěniny, houby, ovoce, obiloviny a základní těsta
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 123, [3] s. : il. ; příč. 12°
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1969
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Malá rodinná škola
- Popis jednotky
- 50000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
1-0614.716,3 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
1-0614.716,3 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-A-0011.982,3 |