Vaření. [Díl] 3

To chci

Další svazek seznamuje dívky a mladé ženy se základními druhy potravin, které potřebují k přípravě pokrmů. Jsou to tuky, brambory, zelenina, luštěniny, houby, ovoce, obiloviny a základní těsta

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Maryna Klimentová, 1905-1987
Další autoři
Joza Břízová, 1905-1983
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
123, [3] s. : il. ; příč. 12°
Vydáno
Praha : Práce, 1969
Vydání
1. vyd.
Edice
Malá rodinná škola
Popis jednotky
50000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna