Zdravá výživa

To chci

V tomto vydání je zcela přepracována předpisová část a položen důraz na stati o diferencovaném stravování pracujících. Kniha je stručným přehledem celé nauky o výživě od fyziologie přes biologické hodnoty potravin k návodům k jejich správné kombinaci. Je doplněna tabelárními přehledy a ukázkami jídelníčků.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Mašek, 1908-1994
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
117 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962
Vydání
[2.], opr. a dopl. vyd.
Popis jednotky
22000 výt.
Stať o diferencovaném stravování seps. M. Neradilová a doporučené jídelníčky Vlasta Štelovská s kol.
1. vyd. vyšlo pod názvem Zásady správné výživy od téhož autora
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0469.757
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0469.757
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0469.757
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0029.431