Zdravá výživa
V tomto vydání je zcela přepracována předpisová část a položen důraz na stati o diferencovaném stravování pracujících. Kniha je stručným přehledem celé nauky o výživě od fyziologie přes biologické hodnoty potravin k návodům k jejich správné kombinaci. Je doplněna tabelárními přehledy a ukázkami jídelníčků.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 117 s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní zdravotnické nakladatelství,
1962
- Vydání
- [2.], opr. a dopl. vyd.
- Popis jednotky
- 22000 výt.
Stať o diferencovaném stravování seps. M. Neradilová a doporučené jídelníčky Vlasta Štelovská s kol.
1. vyd. vyšlo pod názvem Zásady správné výživy od téhož autora
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0469.757 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0469.757 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0469.757 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0029.431 |