Základy dietní technologie
O složení diet vzhledem k jejich biologické hodnotě a léčebnému účinku, plánování a kalorické hodnotě, s popisem různých druhů kuchyňských úprav v aplikaci na hlavní dietní schemata.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 181 s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní zdravotnické nakladatelství,
1960
- Vydání
- 1. vyd.
- Popis jednotky
- 3000 výt.
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0437.379 |