Indická kuchyně : recepty na tradiční, exotické a pikantní pokrmy
V úvodu receptury přísad, které se používají ve většině předpisů a vydrží určitou dobu v ledničce - pasty a čatní. Následují recepty na pikantní předkrmy, hlavní jídla i moučníky, vždy s uvedenou dobou přípravy a celostránkovou ilustrativní fotografií.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 95 s. : il. ; 28 cm
- Vydáno
-
Čestlice :
Rebo Productions,
2001
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-7234-164-2
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-1088.661 |