Italská kuchyně : malá škola vaření

To chci

Recepty jsou sestaveny podle jednotného principu (fotografie hotového pokrmu, nákup, přísady, kuchyňské pomůcky, doba vaření, výživové hodnoty) a zachycují všechny důležité fáze přípravy vaření na dvanácti malých snímcích (příprava přísad, zhotovení pokrmu krok za krokem), obměny receptů, rady k přípravě a servírování pokrmu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Bea Schaffner
Další autoři
Walter Cimbal
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
239 s. : barev. il. ; 23 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2002
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-249-0072-6
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1110.303