Středomořská kuchyně : praktická kuchařka krok za krokem

To chci

V této kuchařce nejdeme jídla sladká i pikantní, tradiční i novátorská. Zahrnuje předkrmy, polévky, zeleninová jídla, saláty, ryby a dary moře, masitá jídla, drůbež, obiloviny, luštěniny, chléb, dezerty a sladké pečivo. Každý recept doprovází barevné fotografie.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jacqueline Clark
Další autoři
Joanna Farrow
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : barev. il. ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., 2005
Vydání
České 1. vyd.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.)
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7352-120-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1154.493