Středomořská kuchyně : praktická kuchařka krok za krokem
V této kuchařce nejdeme jídla sladká i pikantní, tradiční i novátorská. Zahrnuje předkrmy, polévky, zeleninová jídla, saláty, ryby a dary moře, masitá jídla, drůbež, obiloviny, luštěniny, chléb, dezerty a sladké pečivo. Každý recept doprovází barevné fotografie.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 256 s. : barev. il. ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Svojtka & Co.,
2005
- Vydání
- České 1. vyd.
- Edice
- Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.)
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
- Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7352-120-2