Základy ekonomiky výživy

To chci

Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Novák, 1934-
Další autoři
František Buňka, 1978-
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
119, [60] s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Učební texty vysokých škol
Témata
Popis jednotky
200 výt.
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7318-262-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1154.544