Provozujeme pohostinství a ubytování

To chci

Publikace určená začínajícím i zkušeným provozovatelům pohostinských a hotelových zařízení i studentům hotelových a ekonomických škol poskytuje všestranně užitečné informace vztahující se k problematice provozování restauračních zařízení, bufetů, hostinců, výčepů, barů, hotelů, motelů, botelů, penzionů apod. počínaje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaromír Beránek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
180 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Grada : MAG Consulting, 2004
Vydání
1. vyd.
Edice
Hotely a restaurace
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-86724-02-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1161.948
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1161.948