Klobásy, salámy, paštiky : nejlepší domácí recepty

To chci

Jednotlivé kapitoly pojednávají o vybavení kuchyně, rozdělení druhů masa a jeho zpracování (zavařování, konzervování, plnění střev, uzení, uskladnění, plnění jaternic, jelit, výrobě tlačenky, salámů, šunky a klobás). V závěru knihy je slovníček pojmů, literatura a rejstřík.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Bernhard Gahm
Další autoři
Fridhelm Volk, 1942-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
156 s. : barev. il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Grada, 2007
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z němčiny
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-247-2285-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1193.330