Domácí zavařování : 240 receptů

To chci

Domácí zavařováníWagnerová Magdalena V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Wagnerová, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
125 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Vyšehrad, 2010
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
978-80-7429-049-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1245.647