Domácí zavařování : 240 receptů

To chci

Domácí zavařováníWagnerová Magdalena V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Wagnerová, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
125 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Vyšehrad, 2010
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
978-80-7429-049-7

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.