Stanovení antioxidační aktivity sladu a piva : certifikovaná metodika

To chci

Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Víno. Výroba vína. Pivo. Pivovarnictví. Lihovarnictví. Voda na nápoje. Ovocné šťávy. Pochutiny.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alexandr Mikyška
Další autoři
Danuša Hašková
Josef Prokeš, 1948-2011
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
48 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, c2012
Témata
Popis jednotky
50 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-86576-50-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1282.471