Chozrasčot v potravinářském průmyslu

To chci

Kniha pojednává o metodě a zkušenostech se zaváděním vnitropodnikového chozrasčotu v podnicích potravinářského průmyslu. Zabývá se rozborem předpokladů nutných k jeho úspěšnému zavedení a přináší četné příklady z podnikové praxe. (Z edič. pozn.)

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Alois Lejček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
167 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956
Vydání
1. vyd.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0356.914