Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita

Get it

Kulinární kultura byla a je nedílnou součástí každodennosti společnosti, všech jejích vrstev a skupin bez ohledu na dobu, sociální prostředí a rodinné poměry, v níž žily. Jen role, kterou strava v konkrétních chvílích a souvislostech sehrávala, její skladba a způsob úpravy, podávání a konzumace, se odlišovaly.Publikace je jakýmsi full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Irena Korbelářová, 1963-
Document Type
Books
Physical Description
271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
Published
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2015
Edition
Vydání první
Subjects
Bibliography
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7510-176-1

:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Live Status Unavailable
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1367.274