Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita
Kulinární kultura byla a je nedílnou součástí každodennosti společnosti, všech jejích vrstev a skupin bez ohledu na dobu, sociální prostředí a rodinné poměry, v níž žily. Jen role, kterou strava v konkrétních chvílích a souvislostech sehrávala, její skladba a způsob úpravy, podávání a konzumace, se odlišovaly.Publikace je jakýmsi … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
- Vydáno
-
Opava :
Slezská univerzita v Opavě,
2015
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-7510-176-1
Instituce
- Bibliografie dějin Českých zemí
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Ústeckého kraje
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci