Slaná fakta o soli, aneb, Je sůl nad zlato?

To chci

Historie využívání soli, produkce a druhy soli, využití soli pro lidský organismus, doporučení pro konzumaci, strategie potravinářského průmyslu ve snižování obsahu soli v potravinách.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dana Gabrovská
Další autoři
Markéta Chýlková
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
54 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : Potravinářská komora České republiky, 2017
Vydání
1. vydání
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Pod názvem: publikace Platformy pro reformulace
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN
978-80-88019-18-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1390.655