Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Buňka, 1978-
Další autoři
Vysoké učení technické v Brně. Chemická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
26 stran : ilustrace ; 24 cm
Vydáno
Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2017
Edice
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, sv. 558
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-214-5460-6

:

Informace o knihovně

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.