Děti v kuchyni vítány : metodická pomůcka pro vedení kroužků přípravy pokrmů

To chci

Metodické pokyny pro vedení výuky nebo kroužku vaření. Cílem je učit děti poznávat suroviny, jejich vlastnosti, chutě, vůně, vhodné kombinace a sestavit jídlo složené z potřebných živin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alexandra Košťálová, 1978-
Další autoři
Leona Mužíková, 1974-
Anna Niklová
Anna Packová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
161 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Vydáno
Praha : Státní zdravotní ústav, 2017
Vydání
1. vydání
Témata
Popis jednotky
Na obálce pod názvem: zdravá školní jídelna
ISBN
978-80-7071-369-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1403.644