Molekulární gastronomie : avantgarda na vašem stole

To chci

Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie!

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Koukolíček
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
232 stran : barevné ilustrace, portréty ; 22 cm
Vydáno
Praha : Grada, 2015
Vydání
První vydání
Témata
Popis jednotky
1000 výtisků
Vydal Petr Koukolíček a Manihi, s.r.o. ve spolupráci s Grada Publishing, a.s.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-247-5635-6

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1405.557
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1405.557