Potraviny a nápoje v kostce
Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu 'E'. Kniha je vítaným … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 211 stran, 7 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Divec :
R plus,
2019
- Vydání
- 2. vydání
- Edice
- Gastronomie (R plus)
- Témata
- Popis jednotky
- Terminologický slovník
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-904093-5-4
Instituce
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Ústeckého kraje
- Městská knihovna Most
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci