Klíčové procesy v hotelnictví a jejich charakteristika
Výklad základních pojmů, postupů a problémů z oblasti hotelnictví.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- , , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- xvii, 233 stran : ilustrace ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Wolters Kluwer,
2021
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Popis jednotky
- Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7676-284-8
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1484.241 |