Výživové údaje na obalech potravin : jak je číst a jak jim rozumět

To chci

Role jednotlivých živin, a to jak makronutrientů (bílkoviny, sacharidy, tuky), tak také vitaminů a mikronutrientů (minerální látky, stopové prvky), jejich zdroje a vliv na organismus.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dana Gabrovská
Další autoři
Věra Andrášková , Aneta Sadílková , Marieta Balíková, 1967- , Eliška Křížová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
63 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Vydáno
Praha : Potravinářská komora České republiky, 2022
Vydání
1. vydání
Edice
Publikace Platformy pro reformulace
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-88019-46-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1492.166