Hygienické zásady pro práci v potravinářství

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alfons Klein
Další autoři
Česko (Československo). Ministerstvo zdravotnictví a sociálních věcí
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
61 s. : tb. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Ústav zdravotní výchovy, 1988
Vydání
2. vyd.
Edice
Na pomoc přednášejícím
Témata
Popis jednotky
60000 výt.
Vydavatel: ČSR. Min. zdravot. a sociálních věcí
Neprodejné
Přehl. lit. a předpisů

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 H 152509
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 305242