Technika obsluhy a služeb pro 1. ročník středních hotelových škol

To chci

Úvodem učebnice seznamuje studenty s historií pohostinství. Dále poskytuje teoretické základy společenské výchovy, aplikované psychologie, stolničení a vědomosti o nápojích.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Gustav Salač, -1996
Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Milan Pribula
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
118 s. : il. ; 24 cm
Vydáno
Praha : SPN, 1995
Vydání
Vyd. 3., v SPN vyd. 1.
Témata
Uživatelské určení
Určeno pro studijní obor provoz hotelů a společného stravování
ISBN
80-85937-09-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 050490
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 111417