Zdravá výživa

To chci

V tomto vydání je zcela přepracována předpisová část a položen důraz na stati o diferencovaném stravování pracujících. Kniha je stručným přehledem celé nauky o výživě od fyziologie přes biologické hodnoty potravin k návodům k jejich správné kombinaci. Je doplněna tabelárními přehledy a ukázkami jídelníčků.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Mašek, 1908-1994
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
117 s. ; 8°
Vydáno
Praha : SZdN, 1962
Vydání
[2.], opr. a dopl. vyd.
Popis jednotky
22000 výt.
Stať o diferencovaném stravování sepsala M. Neradilová a doporučené jídelníčky Vlasta Štelovská s kol.
1. vyd. vyšlo pod názvem Zásady správné výživy od téhož autora
Pozn.
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 G 086479
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 149547