Zdravá výživa
V tomto vydání je zcela přepracována předpisová část a položen důraz na stati o diferencovaném stravování pracujících. Kniha je stručným přehledem celé nauky o výživě od fyziologie přes biologické hodnoty potravin k návodům k jejich správné kombinaci. Je doplněna tabelárními přehledy a ukázkami jídelníčků.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 117 s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SZdN,
1962
- Vydání
- [2.], opr. a dopl. vyd.
- Popis jednotky
- 22000 výt.
Stať o diferencovaném stravování sepsala M. Neradilová a doporučené jídelníčky Vlasta Štelovská s kol.
1. vyd. vyšlo pod názvem Zásady správné výživy od téhož autora
Pozn. - Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej EDD
Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.