Zdravá výživa

To chci

V tomto vydání je zcela přepracována předpisová část a položen důraz na stati o diferencovaném stravování pracujících. Kniha je stručným přehledem celé nauky o výživě od fyziologie přes biologické hodnoty potravin k návodům k jejich správné kombinaci. Je doplněna tabelárními přehledy a ukázkami jídelníčků.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Mašek, 1908-1994
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
117 s. ; 8°
Vydáno
Praha : SZdN, 1962
Vydání
[2.], opr. a dopl. vyd.
Popis jednotky
22000 výt.
Stať o diferencovaném stravování sepsala M. Neradilová a doporučené jídelníčky Vlasta Štelovská s kol.
1. vyd. vyšlo pod názvem Zásady správné výživy od téhož autora
Pozn.
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.