Jak vařit s kořením

To chci

První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman, 1940-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
72 s. : barev. il. ; 19 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
Vyd. 1.
Edice
101 praktických rad
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7202-402-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 380398
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 K 066738