Zavařujeme pro diabetiky : recepty - recepty - recepty
Způsoby konzervace úrody z vlastní zahrádky nebo domácí zabijačky. Rizika konzervace pro cukrovkáře. Zásady zavařování ovoce pro diabetiky. Náhradní sladidla vhodná pro diabetiky. Předpisy na kompoty, džemy a marmelády, ovoce ve vlastní šťávě, ovocné šťávy, čalamády, zeleninu, houby a vepřové a kuřecí maso. U každého receptu … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 32 s. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sdružení MAC,
2001
- Edice
- Diety pro nejčastější choroby
- Témata
- ISBN
- 80-86015-70-X
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
I 397269 | ||||
|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
54 H 207846 |