Zavařujeme pro diabetiky : recepty - recepty - recepty

To chci

Způsoby konzervace úrody z vlastní zahrádky nebo domácí zabijačky. Rizika konzervace pro cukrovkáře. Zásady zavařování ovoce pro diabetiky. Náhradní sladidla vhodná pro diabetiky. Předpisy na kompoty, džemy a marmelády, ovoce ve vlastní šťávě, ovocné šťávy, čalamády, zeleninu, houby a vepřové a kuřecí maso. U každého receptu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Kalivoda
Další autoři
Josef Švejnoha, 1945-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
32 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Sdružení MAC, 2001
Edice
Diety pro nejčastější choroby
Témata
ISBN
80-86015-70-X
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 397269
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 H 207846