Thajská kuchyně : [praktická kuchařka krok za krokem]

To chci

Tato kuchařka zahrnuje ve svých jednotlivých kapitolách thajské pokrmy vhodné prakticky k jakékoli příležitosti: najdete zde předkrmy, polévky, saláty, drůbež, zeleninu, ryby, dezerty a také bohatě ilustrovanou sekci, která vás seznámí se základními ingrediencemi thajské kuchyně.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Judy Bastyra
Další autoři
Becky Johnson
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : barev. il., mapa ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., 2006
Vydání
České vyd. 1.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.)
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7352-417-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 145579
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 264640