Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 210 s. : barev. il. ; 24 cm
- Published
-
Praha :
Česká televize,
2008
- Edition
- Vyd. 1.
- Series
- Edice České televize
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-85005-96-7
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
In-house only
|
Loading…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
54 F 091789 | ||||
|
Limited
|
Loading…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
II 151958 |