Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 210 s. : barev. il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Česká televize,
2008
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Edice České televize
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-85005-96-7
Vybrat instituci:
MARC
| LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | nkc20081794190 | ||
| 003 | CZ PrNK | ||
| 005 | 20241101093209.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 080303s2008 xr a e 000 0 cze | ||
| 015 | |a cnb001794190 | ||
| 020 | |a 978-80-85005-96-7 |q (váz.) | ||
| 035 | |a (OCoLC)236559187 | ||
| 040 | |a ABA001 |b cze | ||
| 072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
| 080 | |a 613.26/.29 |2 MRF | ||
| 080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
| 080 | |a 635.1/.8 |2 MRF | ||
| 080 | |a 634.1/.8.076 |2 MRF | ||
| 080 | |a 641.55 |2 MRF | ||
| 080 | |a (0.062) |2 MRF | ||
| 080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
| 100 | 1 | |a Horsáková, Monika, |d 1970- |7 xx0075600 |4 aut | |
| 245 | 1 | 0 | |a Pod pokličkou 3 : |b Popelky v české kuchyni / |c Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková ; [editorka Jitka Saturková ; ilustrace Petr Chytil] |
| 246 | 3 | 0 | |a Popelky v české kuchyni |
| 250 | |a Vyd. 1. | ||
| 260 | |a Praha : |b Česká televize, |c 2008 | ||
| 300 | |a 210 s. : |b barev. il. ; |c 24 cm | ||
| 490 | 1 | |a Edice České televize | |
| 504 | |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy | ||
| 650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |2 czenas |
| 650 | 0 | 7 | |a zelenina |7 ph116750 |2 czenas |
| 650 | 0 | 7 | |a ovoce |7 ph115628 |2 czenas |
| 650 | 0 | 7 | |a jídla |7 ph114847 |2 czenas |
| 650 | 0 | 9 | |a food |2 eczenas |
| 650 | 0 | 9 | |a vegetables |2 eczenas |
| 650 | 0 | 9 | |a fruit |2 eczenas |
| 650 | 0 | 9 | |a meals |2 eczenas |
| 655 | 7 | |a populárně-naučné publikace |7 fd131864 |2 czenas | |
| 655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
| 655 | 9 | |a popular works |2 eczenas | |
| 655 | 9 | |a cookbooks |2 eczenas | |
| 700 | 1 | |a Teslíková, Kamila |7 mzk2005306703 |4 aut | |
| 700 | 1 | |a Strýčková, Jana |7 mzk2005304469 |4 aut | |
| 700 | 1 | |a Saturková, Jitka |7 xx0009528 |4 edt | |
| 830 | 0 | |a Edice České televize | |
| 910 | |a ABA001 | ||
| 990 | |a BK | ||
| 996 | |a 2 |b 1001633755 |c 54 F 091789 |l SKLAD KLEMENTINUM 3 |r sklad |s P |n 2 |w 001823787 |u 000020 |j NKC50 |t ABA001.NKC01001794190.NKC50001823787000020 | ||
| 996 | |a 24 |b 1001667849 |c II 151958 |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND |r sklad |s O |n 3 |w 001823787 |u 000010 |j NKC50 |t ABA001.NKC01001794190.NKC50001823787000010 | ||
| 998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001794190&local_base=NKC | ||