Tajné zeleninové recepty naší babičky

To chci

Traduje se, že česká kuchyně využívá při přípravě pokrmů málo zeleniny. Naši předkové však naopak vařili masité pokrmy pouze svátečně a zelenina pěstovaná na zahrádkách byla, kromě obilovin a posléze brambor, podstatnou součástí jídelníčku. Zeleninové recepty by měli sloužit jako návod ke zdravějšímu stravování.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Klára Trnková, 1949-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
39 s. : barev. il. ; 15 cm
Vydáno
Praha : Studio trnka, 2012
Vydání
1. vyd.
Edice
Edice naší babičky
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Část nákladu distribuována v sadě s: Zahradnický zápisníček 2013
ISBN
978-80-87678-03-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 528241
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 K 104279