Tajné zeleninové recepty naší babičky
Traduje se, že česká kuchyně využívá při přípravě pokrmů málo zeleniny. Naši předkové však naopak vařili masité pokrmy pouze svátečně a zelenina pěstovaná na zahrádkách byla, kromě obilovin a posléze brambor, podstatnou součástí jídelníčku. Zeleninové recepty by měli sloužit jako návod ke zdravějšímu stravování.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 39 s. : barev. il. ; 15 cm
- Vydáno
-
Praha :
Studio trnka,
2012
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Edice naší babičky
- Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
Část nákladu distribuována v sadě s: Zahradnický zápisníček 2013 - ISBN
- 978-80-87678-03-9