Nauka o potravinách II : studijní opora

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Roman Végh, 1986-
Další autoři
Ostravská univerzita
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
1 sv. : barev. il. ; 30 cm
Vydáno
Ostrava : Ostravská univerzita v Ostravě, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7464-588-4
Obsah
1. díl. 79 s. 2014

Vybrat instituci:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 aa4500
001 nkc20152660700
003 CZ PrNK
005 20221124090727.0
007 ta
008 150126s2014 xr a e p 000 0 cze
015 |a cnb002660700 
020 |a 978-80-7464-588-4  |q (1. díl ;  |q brož.) 
035 |a (OCoLC)903090976 
040 |a ABA001  |b cze 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 637.1  |2 MRF 
080 |a 637.1/.3  |2 MRF 
080 |a (07)  |2 MRF 
100 1 |a Végh, Roman,  |d 1986-  |7 xx0131958  |4 aut 
245 1 0 |a Nauka o potravinách II :  |b studijní opora /  |c Roman Végh 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Ostrava :  |b Ostravská univerzita v Ostravě,  |c 2014 
300 |a 1 sv. :  |b barev. il. ;  |c 30 cm 
504 |a Obsahuje bibliografii 
505 1 |a 1. díl. 79 s. 2014 
650 0 7 |a mléko  |7 ph115334  |2 czenas 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |7 ph122920  |2 czenas 
650 0 7 |a mlékárenská technologie  |7 ph804978  |2 czenas 
650 0 9 |a milk  |2 eczenas 
650 0 9 |a dairy products  |2 eczenas 
650 0 9 |a dairy technology  |2 eczenas 
655 7 |a učební texty  |7 fd133599  |2 czenas 
655 9 |a educational texts  |2 eczenas 
710 2 |a Ostravská univerzita  |7 kn20010709317 
910 |a ABA001  |s 1 
990 |a BK 
996 |a 24  |b 1001668349  |c III 219825  |d 1  |v 1  |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND  |r sklad  |s O  |n 5  |w 002661527  |u 000010  |j NKC50  |t ABA001.NKC01002660700.NKC50002661527000010 
996 |a 2  |b 1001876992  |c 54 D 186096  |d 1  |v 1  |l SKLAD KLEMENTINUM  |r sklad  |s P  |n 2  |w 002661527  |u 000020  |j NKC50  |t ABA001.NKC01002660700.NKC50002661527000020 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002660700&local_base=NKC