Prostřeno bez servítků
Zkušený český kuchař představuje předpisy na přípravu moderních, odlehčených a vynikajících pokrmů podle původních českých receptur.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 251 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 26 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sevruga,
2016
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstříky
- ISBN
- 978-80-905710-5-1
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
III 226839 | ||||
|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
54 F 133405 |