Rádce školní jídelny. 3, Normování potravin v souladu s "Nutričním doporučením ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši"

To chci

Pomůcka pro normování pokrmů při plánování jídelního lístku dle Nutričního doporučení ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši. Přehled nejčastějších chyb, které se při normování dělají.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dana Hrnčířová
Další autoři
Olga Johanidesová , Alexandra Košťálová, 1978- , Jana Křečková , Anna Niklová , Anna Packová , Karin Petřeková , Jana Spáčilová, 1988- , Veronika Suchodolová, 1982-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
66 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Vydáno
Praha : Státní zdravotní ústav, 2018
Vydání
2. vydání
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7071-377-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 237909
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 201692