Klíčové procesy v hotelnictví a jejich charakteristika

To chci

Výklad základních pojmů, postupů a problémů z oblasti hotelnictví.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Martin Petříček, 1986-
Další autoři
Štěpán Chalupa , Zdeněk Ulrych, 1972- , Jiřina Jenčková , Jan Hán, 1973- , Vysoká škola hotelová v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
xvii, 233 stran : ilustrace ; 24 cm
Vydáno
Praha : Wolters Kluwer, 2021
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-7676-284-8

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Dostupnost nelze načíst
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 230005
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 161847