Evoluce českého jídla
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 227 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha:
Argo,
2024
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-257-4443-7
Instituce
- Chomutovská knihovna
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna Jiřího Mahena v Brně
- Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna města Mladá Boleslav
- Knihovna města Olomouce
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Beroun
- Městská knihovna Frýdek-Místek
- Městská knihovna Chrudim
- Městská knihovna Jablonec nad Nisou
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Ústí nad Orlicí
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna ve Svitavách
- Městská knihovna Znojmo
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR (aktuální záznam)
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci