Evoluce českého jídla

Get it

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Christian Szabo, 1985-
Document Type
Books
Physical Description
227 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
Published
Praha: Argo, 2024
Edition
Vydání první
Subjects
Bibliography
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-257-4443-7

:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 171996
Limited
Loading…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 242610