Vliv tukových emulzí na rychlost utilizace glukózy během parenterální výživy

To chci

Stanovení přesné oxidace glukozy podávané během parenterální výživy buď samotné nebo současně s tukovou emulzí (LCT nebo LCT/MCT). Stanovení oxidace energetického substrátu bude provedeno metodou nepřímé kalorimetrie.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Luboš Sobotka, 1952-
Další autoři
Zdeněk Zadák, 1937- , Jiří Chaloupka, 1960- , Pavel Živný, 1961- , Miroslava Šlemrová , Miluše Brátová , Irena Krejcarová , Janečková, Miloslava, Jana Tilšarová , Fakultní nemocnice (Hradec Králové, Česko)
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
80 l. : il. ; 32 cm
Vydáno
Praha : Iga MZ ČR, 1997
Edice
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Témata
Popis jednotky
Doba řešení: 1995-1996
Bibliografie
Literatura: s. 73-79

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
011
G 241